Handbollsskoleavslutning

2018-04-07 17:00
  • Uppdaterad: 2018-09-13 08:34

Lördagen den 24 mars hade Marks HK sin årliga avslutning för handbollsskolan. Hemlig gäst för året var IK Sävehofs Jonas Larholm, en spelare som spelat både i landslaget och som proffs i bl.a Barcelona.

Dagen började med att samtliga barn blev indelade i mixade lag oavsett ålder eller kön och sedan spelades det matcher där alla fick möta alla. För många av spelarna var det första gången man fick testa på matchspelet och samtliga spelare kämpade på bra och hade otroligt roligt. Efter matchen fick man korv och dricka och god underhållning när det var föräldrarnas tur att testa på handboll.

Dagen avslutades med prisutdelning av gästande Jonas Larholm som även fick passa på att skriva autografer och svara på frågor från de entusiastiska barnen. Ett stort tack till alla härliga handbollsspelare i handbollsskolan. Väl kämpat hela året och på återseende i höst.

Skribent: Tommy Dennerlöv

staticbanner