Utbildning bollskolans ledare

2017-09-28 00:21
  • Uppdaterad: 2017-09-28 00:21

Under onsdagen genomfördes en utbildning av bollskolans ledare under ledning av Tomas Pellbjer från IK Bolton. Tomas är ansvarig för stockholmsklubben IK Boltons bollskola. Klubben har som mål att bli den bästa ungomsföreningen i Stockholm.

Passet startade med teori om hur man skapar bra och lärande övningar för de allra minsta spelarna och vad man ska tänka på som ledare för att få så effektiva träningar som möjligt.

Detta följdes upp av praktiska övningar där deltagarna själva fick agera träningsgrupp.

Det samlade omdömet från deltagarna var oerhört positivt och alla gick från samlingen med många bra ideer och tips från en väldigt insatt och duktig instruktör.

Marks HK vill tacka Tomas för en trevlig och lärorik kväll och vi hoppas att detta kan bli ett återkommande inslag i verksamheten.

Skribent: Tommy Dennerlöv

staticbanner