Årsmötet

2018-09-13 08:34
Nu har årsmötet avhållits
  • Uppdaterad: 2018-09-13 08:34

Nu har årsmötet avhållits.
I styrelsen avgick Mia Granqvist och Katri Cimmerbeck. De ersattes med Kristian Johansson och Martin Kallin. Berndt Ekholm omvaldes till ordförande. På efterföljande styrelsemöte konstituerades styrelsen så att Kristian Johansson utsågs till kassör och Anders Johansson till sekreterare.
Styrelsen fick ansvarsfrihet på förslag av revisorerna.
Styrelsens förslag till utvecklad organisation, förändrade klubbidrag till U-SM och utvecklad policy antogs av mötet.
Beslut togs om att söka anordna en resa till VM i Köpenhamn i början på januari, att erbjuda en t-shirt till dem som hjälper ledarna med träningen, att försöka få så många supportrar som möjligt att bära klubbjackor eller -t-shirts.

Protokollet kommer vad det lider med mer detaljerad information. Missa inte att följa medlemsinfo-sidan om du är medlem!
Skribent: Niklas Wester

staticbanner